Cautare

11562 de rezultate pentru "cupa romaniei box" (3.27 secunde)
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Craiovencele Loredana Iordachioiu Dinu, Anca Maroiu si colegele sale vor concura maine la Doha, in cadrul primei etape din Cupa Mondiala. Componentele echipei feminine de spada a Romaniei au plecat aseara din Bucuresti, cu destinatia Doha.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament. ... Am adoptat in acest sparring cu baietii antrenati de Constantin Cucu regulamentul de box.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box Sala de sport multifunctionala este conceputa pentru a putea gazdui activitati sportive, precum hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box, etc.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Rectangle box, sau "island banner" cum il alinta advertiserii, este cel mai nou si cel mai generos format de publicitate disponibil in reteaua ARBOmedia.
Ii multumesc instructorului meu de box Gigi Hadid, in varsta de 21 de ani, este unul dintre modelele care se afla pe val in ultima perioada, iar aparitiile ei sunt fie indragite la maximum de catre fani, fie sunt contrazise de cai care considera ca tanara nu are atuurile unui model, in ciuda frumusetii sale.
Yeti - Omul Zapezilor, pe primul loc in box office-ul nord-american: ... Animatia Yeti - Omul Zapezilor/ Abominable, de Jill Culton si Todd Wilderman, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 20,85 de milioane de dolari in weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi. ... Steaua (FCSB) a fost eliminata din Cupa Romaniei de Dunarea Calarasi! Echipele calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei:
Echipa de baschet feminin CSM Targoviste a castigat duminica, pe teren propriu, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala competitiei formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 72-39 (36-19). ... CSM Targoviste recucereste Cupa Romaniei dupa o pauza de un sezon.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive in UEFA Champions League si UEFA Europa League, 5 calificari in "primavara europeana" si o semifinala de Cupa UEFA.
Romania s-a impus clar in Belgia, in Cupa Europeana a Natiunilor Selectionata de rugby a Romaniei a invins cu scorul de 32-14 (15-9) reprezentativa Belgiei, intr-o partida din Cupa Europeana a Natiunilor, desfasurata sambata dupa-amiaza la Bruxelles.
Romania - Polonia, calificari Cupa Mondiala Rusia 2018.
fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei. ... Chiar inainte de meciul cu FCSB, va avea loc duelul de pe teren propriu din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, pe 25 octombrie.
google-analytics.com